Selecteer een pagina

Basiscursus EHBO Sport (29 oktober 2022)

140,00

Hoe verleen jij als trainer eerste hulp bij ongelukken bij jouw skaters?

Basiscursus EHBO Sport cursus inclusief reanimatie en gebruik AED

Datum: 29 oktober 2022
Tijd: 09:00 uur tot 17:00 uur
Kosten: 140 euro
Locatie: Elitas Medical
Archimedesbaan 13
3439 ME Nieuwegein

SFN organiseert speciaal voor haar trainers een basiscursus EHBO Sport, gegeven door instructeurs van het Rode Kruis, om ervoor te zorgen dat alle skaters bij kleine en grote sportongevallen meteen de juiste eerste hulp kunnen krijgen.

Ruim de helft van alle Nederlanders sport wekelijks. Helaas lopen veel van de sporters grote of kleine blessures op, of raken betrokken bij een sportongeval. Om je een beeld te geven van het aantal; in 2019 raakten elke dag 12.000 sporters geblesseerd en meer dan de helft hiervan is hiervoor medisch behandeld.  De kans dat jij als trainer te maken krijgt met een blessure bij één van jouw sporters is dan ook groot. Daarom is het zo belangrijk dat jij als trainer de specifieke EHBO kennis in huis hebt om jouw geblesseerd geraakte sporter direct van de juiste hulp te kunnen voorzien.

De basiscursus EHBO sport leert jou hoe je eerste hulp verleent bij onder andere letsels aan botten, spieren en gewrichten en leert jou tevens hoe je moet reanimeren en een AED gebruikt.
Je hoeft geen examen te doen, maar de instructeur van het Rode Kruis beoordeelt jou tijdens de dag of jij de geleerde vaardigheden voldoende beheerst en vervolgens sluit je de cursus af met een erkend Rode Kruis EHBO Sport certificaat.

9 op voorraad

Categorie: