Selecteer een pagina

Skateboard Jumpramp hoogspring en hoogste Ollie wedstrijd

Home » Nieuws » Skateboard Jumpramp hoogspring en hoogste Ollie wedstrijd

webflyer Olympic Experience

Bevestigde Rijders:

Jelmer Veeman, Marcel Klaver, Jelle Maatman, Douwe Macaré, Jip Koorevaar, Sean Ringeling, Kerr de Lanooi , Rob Maatman, Woody Hoogendijk, Wouter de Jong, Remco Stolze, Tom de Jong en Stephan Schuuring

NU GRATIS KAARTEN VOOR OLYMPIC EXPERIENCE!
Op 17 augustus organiseert Skateboard Federatie Nederland een Skateboard Jumpramp Hoogste Sprong en een hoogste ollie wedstrijd tijdens de Olympic Experience op het strand in Scheveningen.
Dit zal plaatsvinden tussen 14.00 en 18.00.
De SFN biedt jou nu de kans om tijdens de Spelen ook deze unieke ‘Olympic Experience’ op het sportstrand van Den Haag te beleven. Met onderstaande code kun je gratis twee kaarten voor 17 augustus bestellen. Wees er snel bij, want op = op!
Code: skateboard
* Met deze code kun je maximaal 2 dagkaarten bestellen voor woensdag 17 augustus.

Ga naar www.teamnl.org/olympic-experience-tickets en vul je kortingscode in!
‘’Tegelijkertijd met de Olympische Spelen in Rio de Janeiro is ook de Olympic Experience (6-21 augustus) in Den Haag van start gegaan. In het eerste weekeinde maakten reeds duizenden bezoekers al een succes van het nieuwe evenement voor sportliefhebbers, waar je onder begeleiding van maar liefst dertig sportbonden kunt sporten en op grote schermen live naar de wedstrijden in Rio kunt kijken. Uiteraard onder het genot van een hapje, drankje, zon en zee. Van tien uur ’s ochtends tot middernacht!’’