Selecteer een pagina

NK Skateboarden 2016 Street

Home » Nieuws » NK Skateboarden 2016 Street

Voor alle actuele informatie volg het event op Facebook!

Staat het NK Skateboarden 2016 al in de agenda?

De 14e editie is al over 4 weken!
De beste skateboarders van Nederland zullen van 30 september t/m 2 oktober te vinden zijn in de Koepelhal te Tilburg voor de strijd om de titel Nederlands Kampioen 2016.

Een prijzenpot van € 5.000
Het NK Skateboarden is dit jaar de wedstrijd met de grootste prijzenpot en het grootste speciaal aangelegde skateboard parcours inclusief camping. Naast de wedstrijd is er het hele weekend een uitgebreid programma aan skateboard activiteiten en festiviteiten. We hebben voor het gemak alles voor je op een rijtje gezet:

Tickets bezoekers
Er zijn 750 kaarten beschikbaar voor zaterdag en zondag voor de wedstrijd. Kaartjes zijn hier te bestellen. Wees er snel bij want vol = vol.

Inschrijving rijders
Rijders hebben uiteraard het hele weekend entree en er is zaterdag en zondag lunch en een avondmaaltijd. Inschrijven van rijders kan hier.

Camping
Voor zowel rijders als bezoekers is er dit jaar op een kleine 10 minuten afstand een camping met voorzieningen. Hier kun je voor € 10 per nacht (check je voordeel met de combideals!) overnachten van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag.

Livewebcast
Mocht je geen kaartje kunnen bemachtigen (vol=vol!) kan je thuis je shout-outs doorgeven tijdens het kijken naar de livewebcast van Event-Producent.

Sponsoren
De Gemeente Tilburg en de Provincie Noord-Brabant nemen het grootste gedeelte van de begroting voor hun rekening. Het skateboard schoenenmerk Etnies zal tijdens het NK zijn 30-jarige bestaan vieren. Overige sponsoren zijn Independent Outlet, Revert, Dutchband, Toy Machine en Kingdom. De enorme bijdrage in materiaal en manuren vanuit de twee grootste skatepark bouwers van Nederland (SkateOn en Nine Yards) maken de balans sluitend.

Wij hebben er ongelofelijk veel zin in en wensen iedereen ontzettend veel plezier tijdens het grootste NK Skateboarden ooit!