Selecteer een pagina

Worldcup Skateboarden terug in Nederland

Home » Nieuws » Worldcup Skateboarden terug in Nederland

Op 2 en 3 juni 2017 wordt de officiële Worldcup skateboarden tijdens het internationale freestyle sporttoernooi Pro Freestyle The Hague georganiseerd. Sinds 2007 is de worldcup terug op Nederlandse bodem en het is een van de eerste worldcupwedstrijden ter wereld, nadat skateboarden werd benoemd tot olympische sport voor de Spelen van 2020 in Tokio. Pro Freestyle is een van de 12 World Cupwedstrijden in de wereld.

Koop nu tickets via www.profreestyle.nl of bit.ly/2ou3yLf

Double points event
Tijdens de World Cup skateboarden strijden bijna 100 deelnemers tegen elkaar in kwalificaties, halve finales en een finale. De World Cup in Den Haag is een zogenoemmd “double points event”. De punten tellen mee voor de world ranking. Er is een categorie in heren en dames. Totaal te verdelen prijzenpot is € 9.000.

Dit jaar wordt Pro Freestyle The Hague voor de derde achtereenvolgende keer georganiseerd.

Beach stadion
Het officiële The Hague Beach Stadium en het strand rondom het stadion zullen van 2 t/m 5 juni 2017 geheel in het teken staan van de worldcup skateboarden en overige sporten tijdens het internationale freestyle sporttoernooi Pro Freestyle The Hague 2017. Het beach stadion biedt ruimte aan 2.000 zitplaatsen voor het beste zicht op de freestyle wedstrijden.

Tickets
Tickets voor de worldcup skateboarden en een van de andere sporten zijn te koop via www.profreestyle.nl of bit.ly/2ou3yLf