Selecteer een pagina

KNBB en NDB verwelkomen Skateboard Federatie Nederland

Home » Nieuws » KNBB en NDB verwelkomen Skateboard Federatie Nederland

Per 1 november neemt de Skateboard Federatie Nederland (SFN) haar intrek in het gedeeld bondsbureau van de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond (KNBB) en Nederlandse Darts Bond (NDB) in Nieuwegein. De sportbonden werken samen op facilitaire zaken waarmee basisbedrijfsprocessen zijn geborgd. De samenwerking moet ook resulteren in een kruisbestuiving op kennis en kunde van de individuele bonden onderling.

Directeur van de KNBB Willem La Riviere: “We zijn zeer verheugd dat de SFN ervoor heeft gekozen het gezamenlijke bondsbureau van de KNBB en de NDB te versterken. Als KNBB staan we altijd open voor samenwerking met andere sportbonden en sporttakken. Wij denken en verwachten dat de Skateboard Federatie Nederland met haar jonge en frisse aanpak een mooie aanvulling gaat worden op de zeer constructieve samenwerking die wij hebben met de NDB.”

Marketeer NDB Paul Engelbertink: “Daarbij kunnen wij de SFN vanuit onze ervaring en kennis binnen de georganiseerde sport ondersteunen in hun professionalisering. De verschillende sporttakken passen goed bij elkaar omdat zij een grote positie in de vrijetijdssector kennen, deze samenwerking zal dan ook zeker bijdragen in onze ontwikkeling.”

Bestuurslid van de SFN Bram Waterman heeft eveneens goede verwachtingen van de samenwerking: “Naast de praktische voordelen van een vaste werkplek en faciliteiten, zitten we met onze collega’s van de KNBB en NDB dicht op het vuur van alle ontwikkelingen binnen de georganiseerde sport.”

Locatie bondsbureau KNBB – NDB – SFN: Archimedesbaan 7, 3439 ME Nieuwegein

www.knbb.nl
www.ndbdarts.nl