Selecteer een pagina

NK STREET SKATEBOARDEN 2020 IN TILBURG GEANNULEERD

Home » Nieuws » NK STREET SKATEBOARDEN 2020 IN TILBURG GEANNULEERD

Als gevolg van de nieuwe richtlijnen van het RIVM rondom het Coronavirus (COVID-19) is het NK Street Skateboarden 2020 in Tilburg geannuleerd. Na zorgvuldige overwegingen, waarbij verschillende scenario’s zijn besproken, is besloten om het NK te annuleren om zodoende de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van onze atleten, medewerkers en toeschouwers te beschermen. Wij vinden dat natuurlijk erg jammer maar zien ook de noodzaak hiervan in.

Met dit bericht willen we jullie infomeren over de annulering. Alle gekochte tickets en inschrijvingen worden terugbetaald. Iedereen die een ticket gekocht heeft of zich ingeschreven heeft als deelnemer, krijgt van ons een mail met instructies.

Uiteraard blijven we de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus volgen en houden we jullie op de hoogte van de gevolgen voor aankomende internationale kwalificatiewedstrijden richting de Olympische Spelen.

Onze gedachten gaan uit naar iedereen in de wereld die getroffen is door het Coronavirus. We willen onze partners, medewerkers, skaters en volgers danken voor de goede samenwerking en we kijken uit om deze een vervolg te geven tijdens het NK in de tweede helft van 2020.

 

Skateboard Federatie Nederland