De wedstrijd is inmiddels verreden. Bekijk hier de resultaten, foto’s en een videoverslag van de finale met dank aan Flatspot

De 14e Editie NK Skateboarden Street

De beste skateboarders van Nederland zullen van 30 september t/m 2 oktober te vinden zijn in de Koepelhal te Tilburg voor de strijd om de titel Nederlands Kampioen 2016.

Het NK Skateboarden is dit jaar de wedstrijd met de grootste prijzenpot en het grootste speciaal aangelegde skateboard parcours inclusief camping. Naast de wedstrijd is er het hele weekend een uitgebreid programma aan skateboard activiteiten en festiviteiten.

We hebben voor het gemak alles voor je op een rijtje gezet:

Algemene informatie

Voor alle actuele informatie volg het event op Facebook!

Prijzengeld

De prijzenpot bestaat dit jaar uit maar liefst € 5.000,00 die over de top 5 verdeeld zal worden. 

1e plaats: € 2.500,00
2e plaats: € 1.250,00
3e plaats: € 750,00
4e plaats: € 350,00
5e plaats: € 150,00

Sponsoren

De Gemeente Tilburg en de Provincie Noord-Brabant nemen het grootste gedeelte van de begroting voor hun rekening. Het skateboard schoenenmerk Etnies zal tijdens het NK zijn 30-jarige bestaan vieren. Overige sponsoren zijn Independent Outlet, Revert, Dutchband, Toy Machine en Kingdom. De enorme bijdrage in materiaal en manuren vanuit de twee grootste skatepark bouwers van Nederland (SkateOn en Nine Yards) maken de balans sluitend.

Mediapartners

Organisatie

Meer dan 100 vrijwilligers

Organiserende partijen Skateboard Federatie Nederland en Hall Of Fame zijn zonder de steun van vrijwilligers nergens. Daarom willen we als organisatie naast de sponsoren al deze mensen ontzettend bedanken. Wij hebben er ongelofelijk veel zin in en wensen iedereen ontzettend veel plezier tijdens het grootste NK Skateboarden ooit!

——

NK Skateboarden 2016


Mede mogelijk gemaakt door:
logos